Gezichtsontharing, hoe doe ik het effectiefst?

Gezichtsontharing, hoe doe ik het effectiefst?

Donkere haartjes op ons gezicht zijn erg vervelend. De ene vrouw heeft er meer last van dan de ander. Dit komt onder andere doordat er meerdere oorzaken kunnen zijn. Het kan namelijk met een culturele achtergrond te maken hebben maar ook met de puberteit. Iedere vrouw probeert altijd zo snel mogelijk van haar zwarte haartjes af te komen. Veel vrouwen vinden het lastig om de meest effectieve manier van gezichtsontharing te kiezen. In dit artikel beschrijven we daarom de verschillende opties die er zijn.

Ontharingscreme over uw gezicht uitsmeren

U kunt allereerst een ontharingscreme gebruiken. Deze dient u over uw gezicht uit te smeren. Over het algemeen werkt een ontharingscreme heel goed bij gezichtsontharing. Het enige nadeel is dat de kans groot is dat u nog ergens een verwaalt haartje tegenkomt. Het is dus geen waterdicht systeem om uw gezicht te ontharen.

Harsen, snel en effectief

Een andere optie is harsen. Dit is een zeer snelle en effectieve manier om uw gezicht te ontharen. Daarnaast worden de haartjes samen met de wortel eruit getrokken. Dit zorgt ervoor dat de haartjes op uw gezicht lang weg zullen blijven. Het nadeel van harsen is wel dat dit pijnlijk kan zijn en dat de huid rood kan worden. Naast harsen kunt u ook ontharingstrips zelf kopen. Ook dit gaat net als harsen erg snel. Het nadeel hiervan is dat het iets minder effectief lijkt te zijn dan harsen. Dit scheelt overigens wel per vrouw.

Kiest nooit voor scheren

In dit artikel heeft u een aantal mogelijkheden gelezen waarmee u effectief gezichtsontharing kunt toepassen. Wij adviseren u daarnaast ook dat u het beste nooit uw gezicht kunt scheren. Hierdoor komen vaak de haren dikker terug en kunnen er stoppeltjes ontstaan. Hier komt u nooit meer vanaf. Probeer dit dus te voorkomen.

0 reacties op “Gezichtsontharing, hoe doe ik het effectiefst?Voeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *