HELP!!! Ik wil afvallen…

HELP!!! Ik wil afvallen…

Wil je afvallen dan zal je gewoon anders moeten gaan eten. Dat klopt!! Maar…. Je gewicht beheersen is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Gewichts beheersing kan een hele strijd zijn!

Stel duidelijke doelen!

Om je ideale gewicht te bereiken moet je een doel voor ogen stellen. Stel je zelf vragen om dat doel zo helder mogelijk te krijgen, bijvoorbeeld:

  • Hoeveel wil je afvallen?
  • Ga je een dieet volgen zodat je snel een hoop kilo’s afvalt? Of wil je liever je eetgewoontes aanpassen en wat langzamer kilo’s verliezen?
  • Ga je dit op eigen houtje doen of vraag je hulp?
  • Wat doe je tegen het hongergevoel dat ongetwijfeld optreed?
  • Hoe ga je om met eventuele vreetbuien?
  • Hoe zorg je dat het jojo-effect niet optreed wanneer je jouw doel bereikt hebt?
  • Waar vind je antwoord op al je vragen over gezonde voeding?
  • Wie helpt je door de moeilijke momenten heen?
  • Welke tips en oefeningen zorgen ervoor dat je uiteindelijk ook daadwerkelijk je doel bereikt?

Vraag hulp bij het afvallen

Helaas zijn er maar weinig mensen die de weg naar het behalen van hun streefgewicht (het doel) helemaal alleen volhouden. Gelukkig zijn de mogelijkheden voor hulp bij het afvallen tegenwoordig onbeperkt. Waarom zou je hier dan geen gebruik van maken? Hoe makkelijker en sneller jij je doel behaald hoe beter het is toch?

Volg een e-cursus over afvallen

Je kunt ervoor kiezen om een diëtiste te bezoeken, of je aanmelden bij een slankclub. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een e-cursus gewichtsbeheersing te volgen? Wat zou je ervan vinden als je heerlijke gezonde recepten toegezonden krijgt, je via chat of e-mail mentaal gecoached word en dat je tips en oefeningen ontvangt om je doel sneller te behalen? Dat je videotrainingen kunt volgen om gemotiveerd te blijven en hulp kunt vragen bij “lotgenoten” op een forum als je het even moeilijk hebt?

Zoek de e-cursus die bij jou past

Uiteraard dien je het zelf te doen, niemand anders kan er voor zorgen dat jij je overtollige kilo’s kwijt raakt. Maar hulp is dichtbij!! Op deze pagina vindt je allerlei e-cursussen die te maken hebben met gewichtsbeheersing, afvallen en gezonde voeding. Lees ze eens rustig door en kijk welke cursus het beste past bij jouw doel en levensstijl. Start daarna direct met afvallen, hoe eerder je begint hoe sneller jouw doel is bereikt! Op naar een gezond en slank leven! Naar de pagina: E-cursussen over afvallen

0 reacties op “HELP!!! Ik wil afvallen…Voeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *