PDS-vriendelijke producten

PDS-vriendelijke producten online bestellen

Iedereen die last heeft van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) weet hoe kieskeurig je moet zijn met wat je wel vooral wat je niet eet. Frituren en fast-food, rood vlees, veel zuivelproducten en bewerkt voedsel kun je in de meeste gevallen beter links laten liggen. Extra veel fruit, groente en peulvruchten eten is juist wel een goed idee.Fruit, groente en peulvruchten zijn vooral erg geschikt om de vezelinname te verhogen. Hierdoor kunnen klachten worden verminderd en/of voorkomen. Maar iedereen die kampt met PDS , en dus bewust boodschappen moet doen, kent de frustraties in de supermarkt. Gezonde producten zijn vaak erg duur, en soms niet eens op voorraad. Er is bijvoorbeeld alleen maar wit brood, en geen vezelrijk bruin brood beschikbaar. Daarnaast is het in de supermarkt vaak ook nog eens erg druk, maar daar heeft natuurlijk iedereen mee te kampen.

Online boodschappen bestellen 

Herken jij deze frustraties in de supermarkt? Probeer dan eens de online supermarkt uit! Online boodschappen doen is hartstikke populair. Er zijn dan ook steeds meer grote supermarktketens die de boodschappen tot in de keuken bij je komen thuisbezorgen. Het bespaart je een boel tijd en energie. Bovendien is online boodschappen doen vaak een stuk voordeliger. Vooral als je, als je last hebt van het prikkelbare darm syndroom, specifieke producten nodig hebt van wat duurdere merken. De gezonde Alpro yoghurt is nu eenmaal net wat duurder dan het huismerk.

Via internet kun je aanbiedingen razendsnel met elkaar vergelijken. Hiervoor heb je de “ouderwetse” supermarkt folders eigenlijk niet eens meer nodig. Hiervoor ga je bijvoorbeeld naar de website Supermarkt aanbiedingen. Zoek op een product, en kijk waar het op dit moment in de aanbieding is. Met een klik kun je het product ook online bestellen en laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt! En dit kan gewoon bij de vertrouwde supermarkt. Grote ketens waar je al online kunt bestellen zijn onder andere Albert Heijn, Jumbo, PLUS. Maar ook bij de biologische ketens als Ekoplaza en Ekonoom bestel je alle biologische boodschappen gewoon online!