Tips afslanken

Tips afslanken

Niet tevreden over je lichaam of je gewicht? Niet meer weten hoe je kunt afslanken ? Dan proberen wij je met dit artikel uit de brand te helpen. We geven je namelijk een aantal tips om af te slanken.

1. Je eetpatroon aanpassen
Zoals je vaak hoor komt ieder pondje door het mondje. Probeer dus minder pondjes door je mondje naar binnen te laten komen, oftewel let goed op wat je eet. Dit klinkt zo simpel, maar is vaak toch moeilijker dan je denkt in je strijd om af te slanken. Toch kunnen wij je niets anders op je hart drukken, dan let goed op wat je eet en drinkt.
Frisdranken zijn bijvoorbeeld hartstikke slecht door alle suikers die erin verwerkt zijn, probeer frisdrank dus te vervangen met water. Uiteraard moet je dit niet overdrijven, je kunt af en toe wel een glaasje frisdrank drinken, maar weer er bewust van hoeveel suikers erin zitten. Zo is het ook verstandig om goed te letten op het snoep dat je eet, probeer dat te vervangen met wat groentes en fruit.

2. Ga naar de sportschool
Om af te vallen is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de sportschool. Zoek iets uit dat je leuk vindt om te doen en probeer je daarop te richten.

3. Beweeg meer
Eigenlijk lijkt deze tips op de tweede, maar toch richten we ons hierbij op andere dingen. Namelijk minder vaak de auto te pakken en meer te lopen of te fietsen. Probeer ook eens lekker een wandelingetje te maken. Al doende zul je zien dat dat ook best leuk kan zijn.