Babyshower

Tips bij het organiseren van een babyshower

Heb je een vriendin die in verwachting is en wil je binnenkort een babyshower organiseren? Dan moet je aan van alles denken, zoals hapjes, drankjes en leuke spelletjes. Het is verstandig om van tevoren alles goed te regelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je weten waar je rekening mee kunt houden bij het organiseren van een babyshower? Lees dan verder en kom erachter!

Hapjes

Als je mensen uitnodigt voor een gezellig middag, kunnen lekkere hapjes niet ontbreken. Bij een babyshower horen vaak zoete hapjes, zoals cake, taartjes en chocola. Deze lekkere dingen worden vaak gekocht in de kleuren roze of blauw, afhankelijk van het geslacht van de baby. Als je geen tijd hebt om de cakejes zelf te bakken, kun je ze kopen bij de bakker of gemakkelijk online bestellen.

Drankjes

Bij een hapje hoort natuurlijk ook een drankje. De vriendin waarvoor je de babyshower organiseert, mag natuurlijk geen alcohol drinken. Toch kan je wel kiezen voor een feestelijke cocktail zonder alcohol. Een alcoholvrije cocktail heeft immers meer een feestelijke uitstraling dan een kopje thee. Om het af te maken kun je kiezen voor alcoholvrije cocktails in de kleur roze of blauw.

Spelletjes

Bij een babyshower hoort een leuke activiteit om samen te doen. Dit zijn vaak spelletjes waarbij iedereen de naam van het kindje mag raden. Je kunt ook een toren bouwen met luiers of een koffertje beschilderen als cadeautje voor het kindje.

Ga aan de slag!

Nu je weet waar je op moet letten bij het organiseren van een babyshower, kun je aan de slag gaan. Wil je online lekkere snoepjes bestellen? Dan kun je een kijkje nemen op de website van Candyonline en het aanbod aan geboorte snoep bekijken. Wil je een advies over de snoepjes? Neem dan contact op.