Ervaringen delen

Ervaringen delen

Deel je ervaring met het PDS dieet!

Heb je zelf PDS of ken je iemand die er last van heeft? Deel je ervaring op deze pagina. Op deze manier kunnen we meer informatie verzamelen over de aandoening. Dit is belangrijk omdat er nog weinig over bekend is en omdat de symptomen erg uiteenlopen. Houdt er daarom rekening mee dat niet iedereen dezelfde symptomen en ervaringen heeft.

Heb je het dieet al uitgeprobeerd? Laat dan weten of het werkt voor jou of niet. Heb je zelf nog voedingstips voor anderen? Zet ze dan ook hieronder neer en wij zullen dit onderwerp uitgebreider belichten op deze website.

6 reacties op “Ervaringen delenVoeg die van jou toe →

  1. Ik heb zelf al een paar jaar last van PDs en ik wordt er helemaal gek van. De laatste tijd kan ik sochtends niet meer op tijd op mijn werk verschijnen omdat ik veel last hebt van constipatie en winderigheid..Ik ga dit dieet zeker uitproberen. Heb alleen altijd wel moeite om me echt aan iets te houden. Ik laat weten hoe het verloopt

  2. ik denk dat ik ook last heb van een prikkelbare darm,, al tijden last van een opgezette buik en kan veel eten moeilijk verdragen. Binnenkort maar eens langs de medici als dit aanhoudt.

  3. Wordt helemaal gek van miojn dokter die me al tientallen pilletjes en dingetjes heeft laten proberen. Ben geen voorstander van dieeten maar als dit werkt is het zeker het proberen waard.

  4. Ik heb al jaren last van een prikkelbare darm, lees goed alle tips op internet, let op je voeing en ga gezonder leven! Dat scheelt een hoop maar lang niet alles..

  5. Wordt die forum nog gebruikt en lezen mensen dit nog? Dit omdat ik zie dat de laatst geplaatste berichten van een jaar geleden zijn….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *